kids
groet1.jpg
 

Stichting

vrienden

Word jij ook vriend van de Daltonschool Rijnsweerd en draag je bij aan nog beter onderwijs?

Onze kinderen volgen onderwijs op de Daltonschool Rijnsweerd. Het is een belangrijk vormende periode voor onze kinderen. Wij beseffen dat de kwaliteit van het onderwijs belangrijk is. Dat is in de eerste plaats de verantwoordelijkheid van het team van de school. Wij geloven echter dat wij daar ook een bijdrage aan kunnen en moeten leveren door leerkrachten en initiatieven (financieel) te ondersteunen.

Met vrijwillige (financiële) bijdragen van ouders ondersteunen wij initiatieven die voldoen aan de volgende criteria:

  • ze zijn voor alle leerlingen, iedereen plukt de vruchten van onze bijdragen;

  • de initiatieven die wij ondersteunen zijn professioneel vormgegeven. Ze worden uitgevoerd onder supervisie van een leerkracht of een professional;

  • ze dragen bij aan de vorming van de leerlingen in de brede zin van het woord;

  • ze sluiten aan bij de Daltonfilosofie.

Waarom bijdragen?

Veel ouders zijn al vriend. Zij geven een maandelijkse bijdrage van 2,50 of meer. Daarmee maken we projecten als ‘het kunstkabinet’, ‘Top Ondernemers’, ‘Engels voor alle klassen’, de ‘abonnementen op Kidsweek’ en de ICT investeringen mogelijk! Meer informatie over welke geldstromen er precies zijn op school en wat we met het geld van ouders doen staat in bijgevoegde toelichting.

Help ons mee het onderwijs op de Daltonschool Rijnsweerd nog beter te maken!

Vul het formulier in

Graag willen we alle ouders die nog geen Vriend zijn het bijgevoegde machtigingsformulier invullen, zodat we samen nog meer mogelijk kunnen maken op onze school.

Vraag het ons

Mocht je nog andere vragen hebben dan kunt u ons mailen. Ons mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Vrienden van de Daltonschool

 
Copyright © 2018 Daltonschool Rijnsweerd